aku-dan-photography

HENSET PERTAMA AKU

Sony CM-DX1000 technical specifications
henset sony kat atas tu merupakan henset pertama aku beli pada tahun 1997, harga taim tu rm599.. aku beli kat jusco ipoh.... teringat masa memula2 pakai henset nie.. termasuk kategori mewahan gak...

bila duduk kat kedai arwah kutik.. ( simpang batu 8 ulu kinta) henset nie aku letak berdiri ateh meja.... peh.... mmg retro klassik!!!

member aku ambek henset nie kemudian dia tolak fon tinge ke atas... ye.. henset ni kalau nak jawab.. kena slide up area fon tinge.. mmg unik.....

di antara tahun 1996-2011, aku telah menggunakan henset hampir2 200 buah lebih... nenanti aku update henset2 yang pernah aku guna.....

2011

yang terkini aku beli tabby huawei nie.... masa IT fair kat ipoh bulan nam kalau tak silap.....

Huawei Ideos S7 technical specifications



HIDUP KEKADANG SELAMBA!
kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...