aku-dan-photography

Tuesday, December 9, 2014

Rasyidah Najihah Rosli

My last post was 8th December 2013, it means it was a year ago.... 12 months without any updates from me. Then all of a sudden I received a text from one of my pupils inviting me to her blog which I followed many years ago.

Is it coincidence or what?  I can't say. Rasyidah is one of my favourite pupils. Joyful person and intelligent too. I became her class teacher for almost 4 years and I loved to see her every day. 

Now, she's going to be fifteen next year. Growing up to be a very fine teenager academically and spiritually.  All the best dear, sire will always remember  you and thanks too for reminding me of my blog which I left it  alone and lonely for a year......

Her blog as listed below.... Click and enjoy reading her story....

http://neurologistgebugebu.blogspot.com/ 

4 comments:

ayu Ismail said...

setahun sir sunyi ya...ada idola kecil tu..

NurRasyidah Najihah blogger :) said...

Haha ! Speechless :)

kulop ludin said...

Hehe.... idola yg cute....

kulop ludin said...

Speechless meh? Haha....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...