aku-dan-photography

Wednesday, December 10, 2014

Danny berkhatan 25/11/2014

Hari tu aku dan wife ke klinik razi tapah. Masanya dah tiba, Danny disunatkan. Aku sempat rakam prosesnya dari mula hingga akhir,

Most of the time.. I  closed my eyes as it was a bit scary to have seen the doctor using a pair of scissors to cut the foreskin and by then within  10 minutes, it's over. Wow.... It was quick. The clamping was used to cover the newly born head. Cute.

My wife taking a week leave just to take care of her son. She treated her son like a king. Mother knows best.

It has been two weeks since and now he  is recovering. I saw him looking at his newly balded head shape canopy.... Many times. Maybe there were a thousand questions lingering his mind.  Let it be for a while as I am going to explain all to him.. How  a boy becomes a man.... One day.

Life as it is.
Spenda Pintal Getah.

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...