aku-dan-photography

Sunday, December 8, 2013

D' PUTERA INN Hotel Lumut

Hotel Putra Lumut ditutup sementara beberapa bulan. Aku tertanya tanya mengapa. Akhirnya baharu aku tahu.. hotel tu berubah tuannya... di bawah pengurusan baharu.

Tiba tiba wife aku bagi tau ikan bilis dah habis. Tanpa melengahkan masa aku menkontek kawan lama aku yang tinggal dekat Manjung sana supaya me riki hotel yang seperti di atas samada sudah membuka ataupun belum. Ini adalah rentetan selepas aku menge call no talipaon Hotel Putra Lumut dan ada lelaki perkasa menjawabnya.. No talipaon yang enche dail tadi tu suda tarak dalam perkhidmatan. .. berulang kali sehingga aku kelemasan.

Kawan aku yang bernama Mohd Jeffries Ariffin mewasap aku... Big, mike bernasib baik... tinggal last 2 bilik je lagi... kalau awok lewat 5 minit 4 saat, pasti mike tak merasa tinggal di hotel baharu yang dikenali sebagai... D' PUTERA INN Hotel Lumut. Aku berasa sangat ghairah apabila mendengar nama D' PUTERA INN Hotel Lumut .. sedap nama tu... ada unsur - unsur penambahanbaikan. Aku pasti setelah beberapa kali aku tinggal di Hotel Putra Lumut selama beberapa tahun keadaannya akan lebih baik di bawah pengurusan baharu....

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...