aku-dan-photography

Sunday, June 24, 2012

BIG CINEMAS TELUK INTAN BRAVE 3D

I went to the big cinemas in teluk intan. It was our first after getting lost so many times. Based on gps...it took us to nowhere. Darn gps. This time i gave a call to my friend and she instructed me well,still after a few kilometres lost!

We watched brave 3d...It was a great movie and light enough for danny. We wore 3d glasses with amazed to watch the characters became alive.

Im looking forward to watch more after this!

2 comments:

thisni3zahata said...

Wah...kat teluk intan dh ade cinema la???hebat nyerrr...dh lama x gi sane...huhu

kulop ludin said...

tapi tu lea.. nak kene pandei cari.....
awok asek dema antor panggung tamil je ngan gps....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...