aku-dan-photography

Tuesday, April 3, 2012

What we did during our celebration at Kuala Woh Tapah

It was one of the best celebration that we had so far.

Danny and I played together throwing and cathing ball which later it took him l6 hours of sleep to recover his strenght. He was dead tired.Hahaha.

Before we went home, we had another game. collecting seeds. we have to collect as many as we can within 5 minutes.

My wife collected 184,Danny 121 whereas for myself it was only 116! So the winner took away RM10, second runner up walked away with RM5. I thought I was fast enough....to compete with them but l wrong. you cant beat professional gamers like danny and his mother.

Again it was the best birthday celebration ever! I hoped my wife would enjoy them as much as we did !!

2 comments:

SYANI said...

Lamanya tak pegi Kuala Woh. Last pegi masa sekolah2 dulu jer.

kulop ludin said...

free2, meh le sini... boleh tahan la...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...