aku-dan-photography

Friday, March 2, 2012

Setem hasil rm10

Setem hasil ni belum lagi aku lekatkan pada borang perjanjian antara aku dan KPM.

Setem nie, bila dah dimatikan maka aggrement akan jadi sah... kiranya kalau aku berhenti belajor dalam tempoh perjanjian maka aku terpaksa membayor rm50k.... gomen sponsor 20k, dapat balik 30k.... wah, untung tu.......

Apapun sabtu ni aku akan memulakan kelas tutorial yang pertama... pengalaman yang lama aku tinggalkan setelah berbelas tahun bekerja......

Harap2 aku dapat lapangkan dada dan tajamkan pemikiran setelah sekian lama minda ini bersawang!

SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...