aku-dan-photography

Tuesday, March 27, 2012

SAMSUNG GALAXY NOTE

Yup.... I bought samsung galaxy note,last sunday. This was my first time l used Samsung.
My first impression , superb. I thought l can wait for nokia 808, but im sure its gonna take months to arrive here so what the heck..Lets try Samsung Note!

This is the post, the first post im using the stylus pen. Wow! Its easier than typing like we normally do. No wonder they named it Samsung Note. To take note.

I think the rest, its all the same with Samsung S2 except for its size. Equipped with I .4 ghz I don't know what, everything just pop up in less than your eyes could blinks.

Using stylus pen,I think it will be a lot easier for me to jot down any important notes without having any papers. I am green and mightier than bruce banner, MR incredible HULK! But I still amazed witn his muscles!

I have tried most of its functions, the camera took a very decent photos which satisfied me well !

It reminds me of Pda.. I will update often my blog... Anytime and anywhere...

samsung galaxy note... youll never Stylus alone!!!

darn! Its 1O past 2, am. Time to sleep.

SKL TalkDelicious using SG NOTE!

2 comments:

Mop said...

Bro
Pengguna tegar nokia dh tukar ni....

kulop ludin said...

hehe...
layan note dolo... esok2 kita review nokia 808 lak...
kalau ada rejeki tambahan.......

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...