aku-dan-photography

Thursday, March 1, 2012

Minggu bola baling

dari selasa sampai rabu membawa khamis, aku bawa budak2 bola baling ke smk sungkai.

ini kali pertama aku ke skolah tersebut... kat sana aku jumpa semula bekas anak murid dari skolah sebelum nie... dah besar dema dan peramah... tak sombong... mgkin hasil didikan cikgu2 dan asuhan ibubapa...

Team lelaki aku berjaya ke separuh akhir tapi tewas dengan sk toh tandewa sakti tapah yang ternyata lebih mantap ( kami pernah kalah dgn team nie waktu friendly dolo)

hari ke 3 ni aku tak dapat pegi sebab orang rumah ada meeting di bidor so aku kena kaver danny.

Bila di tempat kerja, banyak pula nak kena settle....

Sekarang, aku nak nap dolo.... letih maksima!!!

SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...