aku-dan-photography

Saturday, March 3, 2012

Bloom

lewat petang baru kelas aku habis. peh.......

Rasa nak pitam pun ada sebab nak kena belajar semula pedagogi dan sebagainya...

Benda2 ni dah tinggal lama sangat... time kat maktab dolo ada le blajor... macam2 teori tapi stakat tu jea..... kemudian selepas berbelas tahun, aku mula kembali perah2 otak supaya kering dan ada tempat untuk aku sumbat ngan benda2 nie.....

Hasilnya jam 3 aku dah sakit kepala.... jadi macam migraine... sampai la malam nie tak berapa reda... aku dah tak mampu nak bejaga..... kena tido awal kerana esok aku akan bangun awal lagi...

Kena ada semangat kental rupanya untuk orang yang berumor macam aku...

Dan aku bertekad untuk menghabiskannya dalam masa 4 tahun...

SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...