aku-dan-photography

Saturday, March 3, 2012

Aku ke upsi proton city

Awal pagi aku ke upsi proton city..... luas tempatnya.... macam2 bangunan... ramai yang confius tentang tempat tutorial.....

Ini tutorial pertama aku dan juga untuk semua yang lain.... ramai yang kelihatan blur, maklumlea ramai veteran2 kat sini...

Aku lihat pala yang hadir semua goyang2, bukan disebabkan wirid atau apa tapi memasing lapor.... cafe tak bukak malahan ramai tak bersarapan......

Info yang aku dapat kat sini, agak dalam....kejap je rasa maigraine.. baru pengenalan asas sahsiah dah terasa berat sangat... lecturernye muda.... tapi berpengalaman.

La nie kelas kenegaraan..... entah apa lak nak dipalam dalam pala nie.....

Bukan senang nak jadi Senang!
SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...