aku-dan-photography

Tuesday, February 7, 2012

Zip Terbuka outing hutan lipur papan bersama Perak Alpha Legion Part 1

aku ke hutan lipur papan, kali pertama... tak pernah aku ke sana. yang ni pun sebab Pengerusi Perak Alpha Legion ( group rasmi sony users) yang ngajak aku berslow shutter.. ada air terjun yang indah.

aku ngan dua kawan dari kampar bertolak dekat2 kul 8 pagi berkumpul di petronas batu gajah perdana.

masa di petronas tu, aku beli le rations sebab kata dema mana ada kedai makan kat situ. tengah aku nak beratur bayar ada awek cine kat belakang aku, que juga..... dia pakai short pants jeans tetapi aku terperasan zipnya terbuka...lueh benor... tak pasti gambor miki mouse ke apa....

nak aku bagitau, sian pulak dia segan.... aku tak tengok ye, aku terpandang.... skali dan cepat..maknanya ingatan tak kekal.

so kebetulan masa bayar tu, cashiernye awek melayu... aku kata kat dia, dengan nada perlahan sehinggakan dia terpaksa rapatkan tingenye (macam bau avon jea) kat aku dan aku katakan " kat belakang saya, awek cine tu kan....erm, zip dia terbukak! nanti bgtau dia"

masa aku nak keluar tanpa memandang tetapi ekor mata pantas melirik ke kiri, aku perasan awek cine tadi sepantas halilintar membetulkan zipnyea.... dan pada masa yang sama aku pun check gak zip suor aku... oh rupa2nya aku pakai track bottom jadi mana ada zip... tapi takpe sebab langkah bejaga2.

iskh.... ngantuk le pulak.. letih outing tak abih lagi... nanti sambung Part 2.

Hidup Kekadang Upgrade
SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...