aku-dan-photography

Wednesday, February 22, 2012

Workshop native speaker

Aku Agak beruntung sebab aku dapat koordinator yang baik dan banyak membantu. Orang muda awal 30an.. Tapi pengalaman tinggi bab2 ngajar bahasa inggeris.ye le.. Udah omputih mesti le pandai omputih.

Oleh kerana aku sambung belajar jadi ini hari aku saja nak try skill komunikasi.aku tanya macam2 kat dia-sampai part dia pun ternganga nak menjawab.

Programme native speaker ni tak ramai yang setuju sebab ada sesetengahnya sombong.. Bantu tidak Tapi asek nak kondem memanjang.. Kemudian soal komitmen.. Setiap selasa, ada bengkel.. Kredit hour nak kena cukup 75 jam.. Tak cukup dengan tu semua, kena pantau lagi..timbul pula soal gaji.. Berbelas ribu sebulan-logiknya,dema tu professional.. Belajar tinggi2..

Aku? Aku layan untuk ilmu yang boleh aku boleh dapat... Tapi macam biasa.. Aktif taim sihat.. Kalau sakit. Aku cuti gak.. Tak kira le samada penting atau idak!


SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...