aku-dan-photography

Saturday, February 25, 2012

uno

danny beli uno, kad game... tapi aku tak tau mainnya... tak pandai, jadi pagi tadi aku tanya le klien2 aku yang tau... so belajar le aku..

menarik juga kad game nie.. masa aku sebaya dia... aku main happy family.. idakpon main tepuk gambor...

dalam seminggu dua nie, aku agak sibuk, jadi nak spend quality time ngan danny semakin kurang...

Terutama waktu petang, ke kelas agama tak dapat aku hantar.. malahan time ambek pon orang rumah terpaksa settlekan.....

Aku banyak habiskan masa di sekolah... ataupun menghadiri workshop arahan pemerintah...

hari free aku cuma sabtu dan ahad, tapi bila dah start kelas kat upsi.. cuma tinggal 3 weekends jea....tu pon kalau tempat krojea aku tu tak anjurkan apa2 aktiviti... Dema gemor usik hari sabtu.... agaknye hobi kot...

esok, aku akan ke ipoh.... dah lebih sebulan aku tak jenguk opah aku... kekangan masa..tak dapat aku elakkan.

tapi tak pasti samada dapat bermalam ke idak... kerja banyak menanti........

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...