aku-dan-photography

Friday, February 24, 2012

Sain dakwat merah

Minggu depan akan bermula tutorial pertama aku-kali ni kehadiran wajib-untuk semua kohort-walaupun pjj online.

Hanya tinggal 1 je urusan terakhir aku.. Settle aggrement ngan Kpm..

Bila aku dah hantar, stamp pun dimatikan maka aku tak boleh nak sesukahati stop pengajian.kalau stop-kena bayor ringgit lima puluh ribu sahaja.. Banyak tu..

Aku sekarang dalam rangka membahagikan masa. Antara keluarga-kerja-belajar.

Aku cuba setarakan..dan pada masa yang sama,agihan perbelanjaan pun mungkin akan ada efek tak banyak lebih kurang..

4 tahun yang lepas.. Tak banyak perubahan mendadak.. Selain daripada gastrik aku yang Agak kuat..

4 tahun yang akan datang, Aku harap segalanya akan baik2 belaka... Bukan untuk aku sorang tetapi untuk Kami bertiga..


SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...