aku-dan-photography

Sunday, February 19, 2012

Sabtunya program motivasi

Sabtu, semalam aku sekolah awal pagi-letih pendaftaran pun tak habis lagi-tapi Sebabkan arahan-aku akur.

Program motivasi ni disampaikan oleh encik isa chik.-asal guru-pegawai ppd bahagian kaunseling-kini eksekutif kanan di yayasan pelajaran mara.

Tau le motivator-keje dema bermain Ayor lior dan emosi-maka banjir le dewan sekolah aku pagi tu.Jenuh le mengemop!

Ada banyak tips disampaikan-sekolah aku ni kecik Tapi clientnya ramai anak2 pegawai pelajaran daerah atau ppd-beso2 pangkat dema..-tapi dema tu memang professional.bila tiba program camnie-dema datang sebagai parents yang memberikan kerjasama.

Tapi macammana beso pun pangkat dema-aku dan geng2 lain layan saksama.aku sound direct "tak kira sapa mak bapak korang Tapi kerja saya, arahan saya korang buat dan dengar betul2"

sememangnya kawan2 aku kerja tiptop... Aku? Tiptop gak, bermotto kan "biar berdarah idong" maksudnya sama2 penin pala... Budak2 pening membuat kerja, aku pulak pening menanda..

*kena rehat dulu, letih menanda karangan bebudak dalam english.. Macam2 ayat dema guna!


SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...