aku-dan-photography

Sunday, February 19, 2012

Pau yik mun tanjung malim

Selepas habis pendaftaran di Upsi-aku ke kedai pau yik mun-kedai pau tersohor tu-sapa yang singgah tanjung malim idak try pau tu macam tak lengkap.

Kebetulan aku dan kawan sorang lagi ni tak pernah try pau yik mun So berkobar2 nak Rasa.

Aku order pau daging dan ayam sebab nak try kesedapannya.. Ternyata idak le Ohsem sangat-boleh kenyang sahaja-aku lebih suka pau black pepper yang dijual di kuala woh-lagi mantap!

Tapi aku beli bungkus gak untuk danny dan orang rumah. Bagi dema Rasa.


SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...