aku-dan-photography

Sunday, February 12, 2012

Outing ke lata kinjang

Oleh kerana minggu lepas dah manjat bukit kat hutan lipur papan maka semalam aku ngan kekawan begitu semangat nak apply apa yang Kami belajar hari tu.

Kami ke lata kinjang. Dekat dan praktikal serta tak berapa ada pacat!

Kat sana Kami setakat bawah je sebab Salah timing gak patutnya time gelap Kami naik atas dulu Tapi Sebabkan teruja dengan aliran air maka Kami banyak stop2.

Pada masa yang sama ada crew penggambaran wat shooting Tapi belum lagi bermula-ada artis,aku tak berapa kenal kalau siti aliza, maya keren aku kenal-ada sorang pelakun lelaki Hat katik tu aku perasan sebab dia selalu aku nampak dalam cete2 komedi. Pengarahnya fauzi nawawi-erm cete hantu.. Hantu taperware kata member aku.. Pelik2 nama cete hantu sekarang ni..

Hampir 3 jam Kami di lata kinjang-orang dah mula ramai dan cuaca mula cerah-tak berapa sesuai untuk slow shutter..

Masing2 puas.. Projek lepas ni katanya nak ke batu berangkai-member kampar nak tunjuk arah-tapi nanti2lah dulu.. 2/3 minggu ni aku akan bizi...

Hidup kekadang selamba
SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...