aku-dan-photography

Wednesday, February 8, 2012

Nokia n8 Upgrade ke symbian belle

Secara rasminya nokia dah Upgrade symbian anna ke symbian belle-jadi aku nak gak jadi yang antara pertama di dunia So aku pun check version niknokia aku dan Rupanya belum lagi.

Yang boleh henset orang rumah-aku Upgrade kan juga. File Upgrade besar gak dalam 256mb-agak lama guna Ovi suite-sambung ke Laptop.

Tak sempat aku nak test power cuma aku dapati symbian belle ni lebih laju dan smooth.. Mesti orang rumah aku pening Jap sementara nak biasakan interface baru symbian belle.

Tapi yang penting dia kena kejutkan aku sebab aku dah terlewat tidur ni..

Bila le turn aku nak Upgrade symbian belle.. Mesti best!

Reminder:
1. Back up semua application atau apa saja sebelum Upgrade sebab takut data akan hilang.
2. Ikut arahan.. Kalau dia kata Jangan sentuh apa2, Jangan sentuh-banyak2 bersabar!
3. Pastikan bateri cukup charge-kekadang bila kita cucuk usb ke henset tak semestinya dia charge otomatik!
4. Cuma aku tak pasti kalau kita dah hack henset ni-hacknye akan hilang-sebab henset orang rumah aku tu-aku biarkan original sebab masih under warranty!

Selamat Upgrade ke symbian belle!

Info lanjut korang search je n8fanclub kat situ ada macam2 dan link untuk check samada n8 korang dah leh Upgrade ke idak..

Hidup kena Upgrade
SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...