aku-dan-photography

Tuesday, February 28, 2012

Nokia lumia 808

ni hat latest, beberapa jam yang lepas nokia umumkan...

nokia 808, 41 megapixel kamera...
Dolo aku ada dengar sony nak kuarkan henset dgn kekuatan 16 mxpixel... aku ingat itu paling tinggi tapi skali nokia hantam terus 41 mxpixel...

mmg power... harga dalam euro 450... kalau konvert, dekat2 2k duit kita......

dalam youtube ada video pasal nokia 808..... zoom, gambar still mantap!

teringin lak, kalau nokia n8 dah rasa power apatah lagi 41mxpixel nokia 808!


*tido sambil terbayang!!!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...