aku-dan-photography

Tuesday, February 14, 2012

Nokia lumia 800

Tadi petang aku singgah bertanyakan habor henset motorola aku. Rupanya tak dapat lagi berapa anggaran repairnya.. Takkan juta2 kot!

Dan macam biasa Tokei kedai tu mesti ayat gersang Sambil tayang2 dan suruh aku sentuh tak banyak sikit henset dia jual.

Nokia lumia 800 berlari menggunakan kuasa tingkap .. Sentuhan lembut dan mesra.. Mengikut gerakan jemari seumpama tarian melayu lama. Penuh ramah membuka setiap daun tingkap secara halus dan tepat.

Nampak macam best Tapi macam biasa juga.. Benda2 ni semua nafsu semata!

Hidup kekadang selamba
SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...