aku-dan-photography

Saturday, February 25, 2012

motorola milestone


dah hampir sebulan aku hantar motorola untuk repair lcd yang problem...

semalam aku ke kedai henpon, tanya habar.... so kata tokei kedai tu..
untuk ganti lcd, bajet dalam rm5++... mai ai... sama macam ganti lcd laptop.....

entah camne..... aku ternampak satu motorola tang bawah sikit dari segi kekuatan kameranya... henset tu aku kenal sebab yang gunanya tokei kedai tu jugak.... masa tu harganya pon dalam 2k lebih...

dia nak jual dalam rm800... peh... aku cakap "model lama ma... bla2..."

last2, sembang2... dapat la aku harga yang kira ok.... so, sabitkan aku dah biasa motorola, aku ambek jugak.... lagipun henset ni baru setahun lebih jea... hampir sebaya henset aku tu......

kini aku ada android kecik dari tabby huawei aku tu.... yang berat dalam stengah kilo!

huawei ideos tu aku buat jadi modem bila balik umah opah....


No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...