aku-dan-photography

Monday, February 20, 2012

Masih lagi ada masa membuat pilihan

Walaupun aku dah daftar kat Upsi, Tapi aku masih ada masa untuk fikir masak2 samada mahu meneruskan pengajian ataupun tidak-ini kerana aku belum lagi tandatangan surat perjanjian dengan KPM. Stem belum dimatikan.borang masih dalam file.

Tadi ada aku chat ngan dema2 yang dah dekat habis belajo, kata dema.. First 2 semester Agak mudah Tapi bila masuk ke major masing2, memang payah terutama bagi option yang aku ambek ni...

Malahan ada yang dah 2 semester pun kena buang sebab gagal-kena bayar gak dalam 5k!

Aku ada masalah fokus, benda yang aku tak minat.-fokus cepat hilang.melayang entah ke mana.

Esok, aku nak tengok cd modul yang patut dibekalkan time aku daftar dulu Tapi urusetia Upsi agaknya kelam kabut tak sempat nak masukkan ke dalam bag.

Bagi yang dah lepas, mungkin itu perkara kecil. Tapi bagi aku.... Untuk ejas timing.. Bukan mudah!

Adakah aku sambung belajar kerana minat atau hanya nak membuktikan sesuatu?

Jawapannya 4 tahun lagi!


SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...