aku-dan-photography

Thursday, February 16, 2012

Lagi 2 hari sebelum aku mendaftarkan diri di UPSI

Jam dah 2.30 pagi-aku baru dapat rebahkan diri dalam bilik 4 segi,berbantalkan lengan dengan mata terkebil2 menunggu lena.

Esok. Aku perlu tidur awal kerana pada hari jumaat aku akan ke tanjung malim-mendaftarkan diri, melanjutkan apa yang tidak untuk 4 tahun lagi.

Mampu ke idak.. Aku tak pasti Tapi aku akan cuba..

Gambate!

SKL TalkDelicious

2 comments:

Daddy Zuki said...

selamat beljar...u ambik 1st degree kan? major apa?

kulop ludin said...

tkasih.... awok ngambek bahasa inggeris...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...