aku-dan-photography

Wednesday, February 15, 2012

Kerja sampai pensan

Semalam, selasa-hari yang aku letih sesangat.dengan jadual yang penuh dan kastemer2 aku yang aktif membuatkan aku pancit.

Tak cukup dengan itu-aku dipantau oleh omputih program native speaker dan masa tu juga kastemer2 kecik aku tu demand bukan main-takleh duduk diam-satu jam tu umpama berjam2!

Habis time kerja, aku balik hantar danny kemudian ke pkg Temoh-ada taklimat guru2 tahun enam-sampai 4.30 petang kemudian aku ke sekolah semula sebab ada game persahabatan Bola baling antara sekolah aku dan sekolah jiran2 lain.

Hampir 6 petang baru aku balik ke rumah.aku cuba bertahan Tapi tak mampu-aku letakkan pala Jap-dan sedar2 dah 12 tengah malam.

Tapi bukan itu fokus utama aku..

Aku lebih terarah kepada orang rumah aku yang cover semua hal yang patut aku lakukan. Dia pergi kerja.Dia hantar danny ke kelas agama-dia ambek bapak dia dan bawak ke dewan kg pahang sebab ada pemberian voucher rm500.kemudian hantar balik.Dia ambek danny dari kelas agama.Time aku lena, dia hantar danny mengaji.

Dia juga letih seperti aku-aku tahu kerana saat ini tidurnya lena dan dengkurnya itu merupakan satu irama yang mengalunkan minda aku supaya lebih menghargai pengorbanan seorang isteri.


SKL TALKDELICIOUS!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...