aku-dan-photography

Thursday, February 2, 2012

Jam pukul 2 pagi

Danny mula tak selesa tidur-aku Rasa dahinya -panas-aku Rasa dia nak demam.

Sebelum tu aku dah bawa danny ke klinik razi-doktor check-suhu badan normal-tapi dia selsema dan batuk-biasanya kalau batuk,tekak akan sakit dan badan akan mula panas dan demam.ataupun hidung dia tersumbat-payah nak bernafas seperti biasa.

Esok kena tengok keadaan-kalau Ok-dia akan bersekolah-jika tidak maka mungkin aku akan menjaganya-bergilir dengan orang rumah.


Aku dah Ngantuk-tido dulu.

Hidup kekadang selamba
SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...