aku-dan-photography

Tuesday, February 14, 2012

Eikon aku bernyawa kembali

Ya Akhirnya selepas beberapa bulan tidur dalam keadaan bersauna.. Berkemban setiap masa.. Peluh jantan mencurah2.. Eikon aku hidup semula.

Kata repairman motonya rosak atau nama saintifiknya kompressa! Terpaksa diganti. Elok Ganti terus satu set yang baru.. Hadoi la.-mana nak cekau duit taim2 genting nie.. Tapi dia sajes guna Hat duatangan.. Aku setuju.-sebab tu je termampu..(ingat murah)

Harga sekehen pun bukan la murah gak.. Campur gitu gini semua sekali dah dekat 4 ratus.. Hadoi la..

Dengan kudrat yang tinggal baki2 tu.. Aku bayar gak.. Ringan je mulut nak tanya. Terima kad plastik tak?

Tapi yang aku takleh tahan, time dia turun dari blok aku nie.. Dia menyanyi riang.-sungguh terhibur rasanya..

Saat aku update blog nie.. Aku berselubung dalam selimut tebal.. Sejuk betoi.. Dan aku dapati.. Danny tidur lena dan orang rumah pun sama..

Dan di luar sana... Aku terdengar pusingan meter.. Semakin laju dan gemersik bunyinya.. Huhu.


Aku tido dulu.. Tapi macam lapor le pulak... Takpe, esok belasah time sarapan!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...