aku-dan-photography

Thursday, February 23, 2012

Congratulations!

Ini adalah kesinambungan cerita aku paksa boss aku obzef time tak sepatutnya.. Maksud aku lambat lagi obzef sebenar, Ikutkan lagi 3 bulan Tapi aku dah advance!

Pagi tadi aku selak buku rekod dan baru aku teringat remarks dari boss belum diisi.. So dengan segera aku ke bilik boss bawa buku rekod, kebetulan boss aku baru nak panggil aku pasal obzef nie.. Elok sangat la.. Sama niat dan Tujuan.

Boss aku kalau obzef, memang betul Ikut timing.. Dari minit 1 sampai la ke penghujung... Maknanya takde ruang le nak lari2kan masa.

Bagusnya kita dapat membiasakan diri kita kalau2 orang lain lak yang obzef..

Aku nak kongsi apa yang aku dah buat dan Sedang buat.aku nak kongsikan bahawa menggunakan android bukan setakat Calling2 Malahan juga boleh dipairkan ke laptop sebagai medium perantara.

Bulan jan: boss obzef
Bulan feb: native speaker obzef.

Patut le 2012, tahun yang letih bagi aku.. . Tak macam tahun lepas..

What you give you get back!


SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...