aku-dan-photography

Friday, February 24, 2012

Bola baling

Semalam aku bawa budak2 ke sk batu masjid.. Ada perlawanan persahabatan antara sekolah2.. Kiranya nak test power..

Time balik hujan lebat So aku hantar budak2 ni depan rumah terus..

Kebetulan kancil aku ni ada dvd player So aku pasangkan cete kartun.

Aku tak berapa mahir area2 tempat aku kerja-semua berpandukan arahan bebudak je.. Dan budak yang last sekali memang cerdik...

Dia bawak aku round keliling merata.. Kemudian baru sampai rumah dia..

Matanya terpaku pada cerita yang aku pasang... Cerita kartun Hat makanan jatuh dari langit tu.. Meatball apentah...

Dan rumahnya, sama jalan yang aku mula2 turun budak pertama! Hampas kelapa betul...

Masuk ni dah 2 kali aku terkena ngan bebudak camnie!


SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...