aku-dan-photography

Saturday, February 4, 2012

Al-kisah: Mountain Bike : Spenta pintal sign board...he he

Al-kisah: Mountain Bike : Spenta pintal sign board...he he: Minggu lepaih masa kayuh ke Salu kitorang ternampak le satu pencemaran harta benda awam. Hisss..sapa punya keje la ni?? Kaler merah lak tu.....

"ni salah sorang blogger yang unik.... ngajor kat sk tualang sekah... tapi aku tak sampai2 lagi.... teringin gak tengok mane rope skolahnyea... blogger nie serba boleh..... la nie aktif ngan ngayuh beskal....!!!"

2 comments:

www.arzone_71.blogspot.com said...

Makasih le yeop selitkan citer spenda merah ni dlm blog mike yang femes nih.

Err..ye ke teman blogger serba boleh...serba x kena ada la..huah huah

kulop ludin said...

huhu, sama2....
femes itu idakle.. sesekati kita jea... huhuhu!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...