aku-dan-photography

Thursday, January 19, 2012

Tawaran degree sambung belajar

Entah kenapa tahun ni aku Rasa Agak berlainan. Fokus aku terhadap kerja makin dalam. Sedaya upaya aku all out awal tahun walaupun masa aku memang penuh setiap hari.

Waktu ke bengkel semalam pun ( native speaker ) aku fokus betul apa yang dikongsi oleh cikgu omputih aku.. Phonemes.. Pada aku Phonemes memang Susah.. Tergeliat lidah dibuatnya.

Tadi Waktu tengahari kawan aku mintak nombor ic katanya result tawaran sambung belajar dah keluar. Terkejut aku kerana aku ditawarkan..

Em.. Ngantuk le pulak.. Nanti bersambung..

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...