aku-dan-photography

Wednesday, January 4, 2012

Sekolah agama rakyat kem jalan pahang

Hari ni lepas balik kerja.. Aku dan orang rumah ke sekolah agama di kem jalan pahang-daftar danny.

Aku masih ingat masa aku semasa sebaya dia, aku ke sekolah agama di batu 8 bawah kat ulu kinta.time tu aku sekolah petang jadi kelas agamanya waktu pagi.

Baliknya aku akan singgah di kedai kutik (arwah tahun lepas) time tu... Selamat.. Aku balik jalan kaki sorang2, seberang jalan utama pun sorang2... Memang opah aku dah ajar Jangan bergantung sangat pada orang sejak dari kecik...

Tapi senario sekarang berbeza bukan kerana budak2 sekarang ni manja2 Tapi soal keselamatan yang ketara menjadi isu utama.

Adakalanya sesuatu dari zaman dulu tidak dapat diwarisi walaupun kita ada astro hd!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...