aku-dan-photography

Wednesday, January 4, 2012

Persiapan memulakan amanah

Esok aku akan mula bertugas seperti tahun lepas-balik dari tempat kerja aku mula menulis skrip yang akan aku gunakan esok.

Danny, maknye yang uruskan. Seperti biasa.

Tahun ni pasti mencabar kerana jadual aku Agak padat dengan dua level berbeza. 7 tahun dan 12 tahun. Tahun ni aku tak mengajar danny sebaliknya pihak pentadbir bagi aku ajar moral memandangkan ahlinya ramai berbangsa semai-oleh kerana aku boleh berbahasa semai maka mudah untuk aku menerangnya nanti.

Hari ni juga aku dapat sms dari sifu omputih yang memaklumkan akan datang ke tempat kerja untuk bertemu denganku-ya aku pasti dia rindu nak memantau aku sangat2 atau dia rindukan wajahku yang Hampir 2 bulan tidak ditatapinya.mungkin aku akan dapat keychain bertulis Sweet home alabama. I sepik english one..

Apapun esok juga danny akan mendaftar di kelas agama.. Masanya makin padat-aku harap dia tak stress sangat!

Waktu tidur dah sampai.. Babai dulu..

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...