aku-dan-photography

Monday, January 30, 2012

paksa observe

observation adalah diantara perkara yang seboleh2 nya dielakkan oleh semua orang...
tak selesa bila kita mengajar dan ada orang duduk belakang...perati dari hujung rambut sampai le hujung kaki...

tapi tidak pada aku...... kejap tadi aku jumpa boss aku, minta observe aku ngajor.....tebedik2 bijik mata dia sbb mmg belum masa pemantauan... aku tak kira... aku nak jugak dia observe aku... kikiki

tapi macam biasa, persediaan dah dibuat...tapi apentah kena ngan setting projektor/ laptop... hampir stengah jam aku nak synchronais.....

tapi yang bestnyea... kali nie aku tak duduk dekat laptop tapi dengan menggunakan remote desktop melalui tabby android... aku leh jalan merata sambil menyentuh2 tabby aku....(slideshow pon bergerak/beralih) malahan kastemer aku jawab pon hanya perlu sentuh pada tabby ideos nie.....

mudah untuk pengajaran apabila kita dapat selaraskan antara tabby android dan laptop.... terasa macam motivator jual produk MLM!!!

kawan2 mesti berebot2 mintak observe lepeh nie.... hehe.... sronok gak setkan benchmark camnie.....

hidup kekadang selamba
SKL TalkDelicious

1 comment:

www.arzone_71.blogspot.com said...

Ye le ... teman pon dah lama nor x kena observe... tapi rasanya idak le teman nak manggil deme observe lak macam mike... he he ..x selesa nor ngajor kalo ada orang kat blakang.

Ada sekali tu teman diobserve nazir. Teman ngajor petikan bab ikan hiasan. Teman bawak ke PSS...masa tu ada ikan kelisa kat situ.. aje seghonok.. Baguih2 kata nazir tu...he he

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...