aku-dan-photography

Tuesday, January 24, 2012

Masa untuk pulang

Setelah 3 hari di rumah opah .. Tiba masa untuk pulang.. Balik ke tapah. Sebenarnya bukan nye jauh sangat Tapi 2012 ni jadual aku semakin sendat dan ketat.

Aku pernah berulang dari tapah (batu 14) ke ipoh selama 2 minggu-time tu aku belum kawin lagi-naik honda cub 70.. Aku setat bertolak dalam Kul 6 pagi dan sampai dalam Kul 7.30.. 2 minggu je aku mampu sebab lepas tu baru le terasa sakitnya satu badan..

Kemudian setelah aku berkahwin, aku cuba untuk sekurang2nya 2 minggu sekali untuk jenguk opah. Tapi untuk tahun ni aku tak pasti.. Samada boleh atau pun tidak.

Apapun aku akan curi2 masa untuk pulang juga ke ipoh. Bukan untuk aku sahaja Tapi juga untuk anak aku. Biar dia belajar dari tingkahlaku mak dan bapaknye walaupun dia tak faham Tapi sekurang2nye dia mengerti.

What you give , you get back..

SKL TalkDELICIOUS

3 comments:

puteri rimba said...

betul tu...anak belajar dari tingkah laku ibu bapa kan?

cik bai said...

slamat pulang!!
smoga perjalanan anda selamat pergi dan balik

kulop ludin said...

tkasih... semua selamat sampai....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...