aku-dan-photography

Friday, January 20, 2012

Kssr bahasa inggeris

Lewat aku tidur hari ni Sebab petang tadi aku nap dekat2 2 jam lebih.. Terasa penat sangat sebab jadual padat. Dah tu melayan bebudak tahun satu ni banyak guna tenaga. Tu pon time nak gi kerja siap bitamin dan madu aku telan dulu.

Tahun satu kali ni memang mencabar.. Dah 2 hari aku cuba guna full 100% .. Kesian gak bila tengok bijik mata dema terkebil2.. Tapi itu adalah cabaran buat aku.. Kalau anak aku tak mengapa sebab english tu memang bahasa pasar dia..

Aku genggam erat azam 2012...

"what you give.. You get back!"

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...