aku-dan-photography

Monday, January 16, 2012

Kellie's castle sony workshop

Pagi tadi aku ke Kellie's castle sebab sony anjurkan workshop. On The way dari tapah dalam sejam sebab Ikut jalan lama. Hujan lebat.

Orang umah tak Ikut mungkin sebab danny baru nak baik demam jadi aku Rasa tak sesuai danny gi kat situ kerana badannya masih lemah.

Workshop kali ni ramai gak geng2 perak alpha legion support. Macam2 skill yang aku nampak. Dan macam2 lens di keluarkan.. Termasuk le lens 70-200 f 2.8 kaler putih yang harga Hampir 7k.

Ada 3 model terlibat. Satu berpasangan manakala sorang lagi solo. Yang pasangan tu nice manakala Hat sorang tu memang menarik sesuai dengan baju putih yang dipakai.. Ala2 kolonial.

Aku berkenalan ramai orang. Dan dari taklimat orang kuat sony pun banyak ilmu yang aku dapat.

Ngantuk lak. Esok Skool so tido dolo. Nanti bersambung..

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...