aku-dan-photography

Thursday, January 5, 2012

Kasih dah harapan ibu

Aku Sentiasa memikirkan orang rumah aku cukup kuat. Komitmen terhadap keluarga dan kerjaya Sentiasa dapat diseimbangkan-layanannya terhadap aku dan danny Sentiasa tetap dan semakin meningkat.

Dia Sentiasa memastikan aku dan danny cukup segala2nya..

Dia juga mengajar danny di rumah.. Betul le kata orang.. Ibu juga seorang guru yang tidak pernah jemu mendidik anaknya.

Aku? Kata danny "bapak jadi sir kat sekolah je lah" lagipun aku ni jenis hati katik tidak kira samada dengan anak sendiri mahupun orang lain-cukup sukar nak dengar aku marah2... Lagipun aku menjaga kesihatan.. Cukup le ngan Sweet urine.. Takkan nak tambah lagi dengan blood high!

Baru2 ni aku ke rhythm kampar.. Orang rumah aku belikan buku tatabahasa semata -mata kerana ingin membantu danny yang lemah dalam bahasa melayu. Kerapkali Kami terpaksa explain meaning dalam bahasa inggeris hanya untuk terjemahkan perkataan bahasa melayu.

Aku tak pasti kenapa danny lebih prefer bahasa inggeris berbanding melayu-bukan ada darah omputih pun.

Dan aku akui bahasa melayu pun tak berapa baik-dari pegi penulisan mahupun pemahaman.

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...