aku-dan-photography

Sunday, January 22, 2012

JP GAULTIER LE MALE

Antara banyak2 minyak wangi yang pernah aku guna.. Jp gaultier yang paling aku suka.

Masa ke langkawi tahun lepas aku ada beli sebotol harga dalam 2 ratus lebih percuma dengan ubat ketiak dia sekali! Kalau beli asing2, harganya tiga ratus lebih.

Dulu aku suka polo sport kaler biru tu.. Baunye sesuai masa aku ngajar di sebuah sekolah orang asli tapi oleh kerana sesuai sangat baunye maka jenuh le aku nepis2 lebah2 yang suka sangat kat aku termasukle ladybug..rama2 so aku stop.

Minyak wangi ikut chemistry gak.. Tak semuanya sesuai.. Dan ada kalanya menaikkan nafsu.. Ada satu minyak wangi aku guna time bulan puasa, baunya seakan2 wafer.. Kata anak murid aku "sedap betoi bau minyak wangi sir!"

Tapi sehebat mana minyak wangi aku guna masih tak leh challenge minyak wangi bekas boss aku.. Peh, kalau bangunan 3 tingkat dan dia lalu diantaranya maka baunya semerbak satu bangunan.

MINYAK ATAR!

Siapa berani challenge minyak wangi kategori ayahanda tu!

*entah bekas boss aku tu guna ke idak lagi minyak atar tu...

2 comments:

cik bai said...

laki2. its ok pky mnyak wangi..
perempuan x kan??

kulop ludin said...

pempuan, kalau bau bawang kuat sangat.. pakei at least odorono pon ok gak lea....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...