aku-dan-photography

Saturday, January 14, 2012

hotel putra lumut versi december 2011

entah berapa kali aku nginap sini... lupa..

Tapi kali ni bila aku check in...terdapat banyak penambahbaikan.... bagus...

impak positif kali ni:
1. bau bilik dah harum... idak le bau cekam macam sebelum nie.
2. bersih.
3. ada slipar untuk ke bilik air....
4. kunci dah berganti walaupun sekali hentak rasanya pintu boleh terkopak (sekurang2nya lebih baik dari sebelom nie)
5. eikon yang sejuk.
7. pekerjanya mesra..... terutama hat kat kaunter tu... tak terasa membayor rege sewa walaupon perabut dalam bilik tu mmg perabut lama!

Perlu diperbaiki:
1. eikon.... ini kali kedua aku terpaksa guna baldi untuk tadah air eikon yang bocor.
2. papan suis masih tak ditutup....
3. takde nyediakan makanan/sarapan.... rasanya macam tak hidup je.....
4. tibi..... klassik ( kat tesco banyak jual lcd harga rendah..leh le ganti)
5. ayor angat takde... kalau nak kena turun ke bawah... at least letak le jug letrik...

kekuatan mengatasi kelemahan.... mungkin aku akan menginap lagi...

2 comments:

mama shila said...

macam mane nak booking hotel nie yer??

kulop ludin said...

dah tutup sementara hotel ni.. baru je smalam awok pegi....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...