aku-dan-photography

Monday, January 9, 2012

Fb dan tanpa tibi

Masuk tahun ni rasanya dah Hampir 3 tahun aku tak tengok tibi-memang pelik-bukan sebab aku ni pengikut guru yahya (sebagai info. Cete ni femes banyak tahun dulu yang mana guru yahya ni disebut banyak kali macam wirid lak)

Masa tu segala2nya haram-tibi haram-radio haram-eisbok pun haram-so habis le satu kampung buang tibi dan bebarang letrik lain-ada lori angkut untuk lupuskan.konon. Dan rupa2nya pengikut semua dah kena kencing sama itu "guru yahya"

Walaupun aku tak tengok tibi-info terkini aku tau gak sebab kat fb ni macam bursa saham. Latest2 info

Ngantuk le pulak.. Nanti sambung lagi!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...