aku-dan-photography

Sunday, January 29, 2012

Esok aku ke stadium indera mulia

Sebagai pengerusi kelab guru, aku akan ke ipoh untuk bergathering bersama2 seluruh pengerusi kelab guru satu perak kerana gomen nak bagi sumbangan kepada setiap kelab.

Boleh dikatakan geran yang diberi adalah sebagai menghargai pengorbanan guru2 satu perak.tapi aku tak pasti berapa jumlahnya-tak pe lah , berapa pun aku sauk! Orang mau kasik.. Apa lagi mau pikir-angkat saja la..

Cumanya hari ahad ni mungkin sesak time balik sebabkan cuti tahun baru cine. Aku kena lumor minyak takut cramp!

Mau pergi ke? Bior aku pikior dulu..

*aku rasa mungkin 4 juta sekurang2nya.-wah.-tinggi daya imaginasi aku.

Aku tidor dulu sebab niknokia dah 2 kali terlepas tangan!

Bersambung lagi. Peace!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...