aku-dan-photography

Friday, January 13, 2012

danny demam

musim demam la nie... dah 2 hari tak ke sekolah. Agaknya badan terkejut sbb dalam minggu pertama, jadual dah mula pack.
- 6.40 am dah gerak ke sekolah.
- 1.45pm sampai rumah.
- 2.45pm ke sekolah agama rakyat.
- 5.45pm kelas habis dan balik.
- 6.00pm siapkan homework.
- 7.30pm gi ngaji.
- 8pm balik ngaji.
-8.00pm-9.30pm, santai dan tidur.

Umur tak sampai 8 tahun.. tu belum lagi tuisyen... Sian budak2 sekarang nie... tak de ruang macam aku dolo......

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...