aku-dan-photography

Monday, January 30, 2012

Akhirnya aku tidak melanjutkan pengajian

Setelah aku check .. Dimaklumkan bahawa aku tidak ditawarkan ke mana2 pusat pengajian. So takde le aku fokus ke arah tu.bermakna untuk tahun ni aku teruskan dengan apa yang ada.

Ada pelbagai Rasa buat masa ni.. Yang pertama orang rumah suruh off henset sebab dah dekat Kul 2 nie-hehe
Kemdian Rasa macam silap gak tak terima dulu-tapi Rasa macam tak mampu nak teruskan kolej life pun ada.

Mungkin ada hikmah disebalik semua perkara ni-aku belum benar2 ready untuk terima segala tugasan yang akan diterima kiranya aku sambung belajo.

Kalau ikutkan dengan beban tugas yang ada sekarang ni-pun tak terkejar aku, apatah lagi kalau aku sambung belajar..

Oleh kerana tak dapat sambung belajar maka aku fokus nak gi beijing tahun depan.. orang rumah pun kata orait.-cuma danny je taknak-dia kata takut naik flight-sama macam aku.

Idakpun gi singapore-kata dema best kat theme park tu.-lupa lak namanya...

Selamat sambung belajar buat kawan2 lain-dan Selamat berehat2 buat aku setiap minggu.. Hehe

Hidup kekadang selamba..
SKL TalkDelicious

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...