aku-dan-photography

Monday, December 12, 2011

Tesco kampar

Hari ahad aku ke Tesco kampar-ini disebabkan banyak stok dah kepupusan kat dapur-bila bukak air nak basuh tangan, bunyik percikan air tu bergema2 seumpama duduk dalam dewan orkestra!

Troli hampir penuh-danny dah takde tempat nak duduk-main sauk je barang keperluan-dari susu sampai la ke tissu.

Sampai kaunter-mesin scanner mula berbunyi.tittweet2 banyak kali. Kalau aku perhatikan susunan barang tu ada la dalam 3 meter..

Angka 1 lepas.. Kemudian 2.. Aku menten lagi.. Dah sampai 3.. Aku dah debor2.. Bila tittweet terakhir.. Angka 4 pun Kuar! Peh.. Lama gak resit tu nak Kuar!

Aku perasan satu auntie dan unker pandang kat aku.. AgaknYE DEMA heran.. Apa benda le mamat ni beli!

Itu baru hidup bertiga.. Entah camne kalau ada sampai 4/5 orang.. Huhu..

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...