aku-dan-photography

Sunday, December 25, 2011

teluk senangin

Otw balik dari lumut aku singgah ke teluk senangin. Jauh gak, dan lagi sekali aku dan danny mandi.

Seronok dia dan aku pon sama. Kawasan luas cuma jalan masuk banyak berlubang2. Pantai pun ok, kami suka.

Cuma bila part nak guna bilik mandi... huyo, geli tahap gaban..kotor kaw2... ini mungkin bukan bilik air utama tapi tak bermakna takleh dibersihkan. Dah la kena bayar sampai 50sen! Nasib baik ada danny.... dia jaga pintu, bayangkan tengah aku tonggeng2 tiba2 tebuka pintu... mesti kuar kat youtube... mau le kot sampai 8 juta orang tengok!

Sampai sekarang aku terasa gelinya... aku pelik, camne ada orang cari rezeki macam tu... langsung takde ihsan... dah tu siap niaga kopok lekor..geli aku!

Bersambung lagi... sebab aku dah tingtong!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...