aku-dan-photography

Wednesday, December 21, 2011

Taklimat spba.

Paling hangat di pasaran.. Agenda tersohor di penghujung 2011-taklimat option.

Tapi macam biasa-bila taim takin mesti minda entah ke mana2 sebabnya melibatkan figure. Aku cukup lemah kalau figure2 nie.

Ada beberapa figure Aku ada skill kira yang baik iaitu Discount-tiap kali aku ke shopping komplekTokei2 tu akan gantung poster besor2, tulih besor2.dISKAUN MEGA! Potongan 70%! Mari2! Jangan menanti hari esok!

Itu.. Aku memang pandai-TERIMA kasih wahai guru2 ilmu hisab sekalian. Jasa kalian ku kenang.

Subjek ilmu hisab adalah Subjek yang paling aku Ta de minat-bagi percuma pun aku taknak-dia buat aku gastrik!

Disebabkan ilmu hisab, aku tak dapat ke menara gading-aku cuma ngaji bawah pokok je. Kasihan sungguh.

Tapi kini aku ditawarkan ke menara gading-sama-aku Ta minat juga sebab apa yang ditawarkan tidak kena ngan jiwa aku.

Aku nak ilmu yang aku berminat sebabnya aku tak mahu bazirkan masa atas dasar tiada taman dalam hati.tetapi sekiranya aku dipaksa,aku pasrah seperti era tinggalkan awie dalam filem ukiran jiwa.. (main AgaknYE ni)

Aku tak mau juga hasil kerja khusus hanyalah kopilekat. Aku mahu biarlah hasil original walaupun Ta sempurna at least aku mencuba.

Tapi itu hak masing2-semoga kajian sukses


Belanja aku Ayor kacang. Mudah DAN MURAH!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...