aku-dan-photography

Tuesday, December 13, 2011

modem baru

3/4 ari lepas... ntah camne line tenet aku skejap koneksetop2 menyebabkan aku paneh satu badan.

Panehnya sebab tepaksa resetat banyak kali. Ip clash katanya... aku try macam2 ta jadi gak...so kata putus aku, modem ta bagus!

Semalam aku ke tapah... ke kedei biosys kedei komputer. Angkat satu modem, harga rm199... bila aku check tenet, beli online baru rm140... wah, kaw2 makan doit, tapi nak wat camne sbb nak ganti segera....

Kini tenet aku dah normal... sebagai mentenen... aku akan off kan at least sminggu skali.. yang lama nie... aku off... ada le 4/5 bulan skali...huhu..

Aku lupa!

1 comment:

thisni3zahata said...

ha3..ksian modem lama berkerja tanpa rehat...at last modem tu quit xmo keje dh...eh3

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...