aku-dan-photography

Tuesday, December 6, 2011

lumut atau kuala woh

Lama tak gi lumut.... tadi kat fb, ada sorang fren kasik tau.. kat hujung sana area town lumut ada karnival.. orang yang sama jualan yang serupa...

Patotnye aku ke melaka, tapi memandangkan baru2 ni aku dah lepak kat tepen... hotel 3 hari maka bajet dah tinggal sdikit benor, tu tak termasuk ngan repair kete ( sbelah tangan dah dibayor tghari tadi) so aku kena pikir hat dekat2....

Paling dekat selain lumut, ialah kuala woh... 20 minit je leh sampai... ada sungai... chalet pun ada.... food leh beli atau bawak dari umah... peh, jimat tahap gaban tu...

Mana satu ni... ( takpe2, bior aku nerap kira bajet!)

2 comments:

SYANI said...

Krismas ni teman nak gi Lumut...

kulop ludin said...

huhu...
awok ingat dalam minggu ni nak le lumut.... hehe.. tangok camne dolo!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...