aku-dan-photography

Tuesday, December 13, 2011

kualiti taim stack them

Yang terkini, kualiti taim antara aku, orang umsh dan danny ialah main tarik2 kayu... stack 'em...

Dah banyak tahun aku tengok game ni tapi haram ta tau main... so, itu ari masa kat tesco..danny nak beli hat besor! Peh harga dekat rm70... aku maleh le nak beli so entah camnr ada tesco kuarkan game yang sama... rm7..je.. edisi mini.

Rupa2nya mmg fun... tak sedar banyak set kita main... game nie guna kemahiran memikir keseimbangan... dan sangat sesuai untuk kualiti time bersama keluarga..

Sabitkan aku dah mahir dan berskill tinggi... aku nak beli versi besor lagi..

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...